Notícies

Els millors estudiants de Sant Josep, de vacances a Formentera

2 setembre, 2015

27 alumnes i 4 monitors de les escoles del municipi de Sant Josep es troben passant uns dies de merescut descans a Formentera, gaudint del premi que l’Ajuntament de Sant Josep va atorgar als millors estudiants del municipi del passat curs 2014/2015.

Aquests premis van ser acordats pel Consell Escolar Municipal i l’Ajuntament de Sant Josep i es van lliurar a principis del passat mes de juliol als alumnes amb millor expedient i als que havien mostrat millor actitud, dels cursos de 6è de primària (11-12 anys) i 4t d’ESO (16-17 anys). Amb aquest reconeixement, l’Ajuntament de Sant Josep vol estimular els hàbits d’esforç, la constància i la responsabilitat dels joves estudiants del municipi. El premi que varen rebre va ser un viatge de tres dies a Formentera.

Els  joves s’allotgen a l’Alberg de Formentera i es mouen per l’illa en bicicleta. Tenen diverses activitats d’oci programades per aquests dies. Ahir, per exemple, varen fer jocs aquàtics a l’Estany des Peix i una gimcana nocturna per Sant Francesc. Avui a la tarda, si el temps acompanya, faran una excursió en caiac pels voltants de Cala Saona.