Notícies

L’Ajuntament promou l’autoocupació a través del programa Re:Activa

11 novembre, 2015

L’Ajuntament de Sant Josep ha presentat avui el programa Re:Activa, una iniciativa dirigida als emprenedors i petites empreses del municipi. Es tracta d’una proposta que planteja potenciar l’autoocupació i facilitar a les persones que decideixen establir-se pel seu compte tot tipus d’assessorament, ja sigui de forma personalitzada (on line i presencial) com a través de diversos tallers. També va dirigit a les persones que ja són autònomes o petites empreses i volen fer créixer el seu negoci.

La segona tinent d’alcalde, Paquita Ribas, ha presentat Re:Activa acompanyada dels dos responsables del programa, Alicia Torres y Martín Piñero. Ribas ha destacat que en l’àmbit d’Empresa i Feina l’Ajuntament treballa en dues línies: d’una banda, la formació de parats de llarga ocupació a través del SOIB i, de l’altra, el programa Re:Activa, dirigit a les persones que volen ser emprenedores. “Creiem que és una feina que teníem pendent, apostar per l’autoocupació. Pensam que és una part important per aconseguir que el nostre municipi tingui la gent treballant”, ha afirmat la tinent d’alcalde.

Per la seva banda, Alicia Torres ha presentat el nou portal online reactivasantjosep.org, on les persones interessades en establir-se pel seu compte poden trobar tot tipus d’informació i recursos útils per facilitar la seva feina: subvencions, informació jurídica, novetats legals, etc…A més, els emprenedors i emprenedores poden fer consultes per mail, tenir una xerrada per skype per demanar assessorament o rebre atenció presencial. Els dos tècnics del programa estan a disposició dels interessats els següents dies en aquestes ubicacions:

– Sant Jordi (Oficina Municipal): Dimarts i dijous de 9 a 14 hores.

– Ajuntament de Sant Josep: el primer i el tercer dimecres de cada mes, de 9 a 14 hores.

– Cala de Bou (Oficina Municipal): El primer i el tercer divendres de cada mes, de 9 a 14 hores.

D’altra banda, durant aquest mes s’impartiran dos tallers gratuïts a Sant Jordi per a emprenedors, centrats en l’ús de les xarxes socials:

– 19 de novembre, a les 19.30 hores: Millora la teva estratègia de vendes a Facebook.

– 26 de novembre, a les 19.30 hores: La teva botiga on-line: instagram vs pinterest.