Notícies

Activitats per a les famílies tots els diumenges a Sant Jordi

11 novembre, 2015

Les escoles de Sant Jordi acolliran durant els pròxims 5 diumenges diverses activitats dirigides a les famílies, en una iniciativa organitzada per l’Associació Ses Barsetes en col.laboració amb L’Ajuntament de Sant Josep. Conta-contes, rondalles, manualitats i jocs populares són algunes de les activitats que es durant a terme.

El primer tinent d’alcalde, Albert Marí, ha presentat el programa aquest matí, acompanyat del representant de Ses Barsetes, Felipe, de Rocío López, responsable del taller de Jumping Clay, i de Monma, dels conta contes David & Monma.

El cicle arranca aquest diumenge 15 de novembre a els 17 hores, amb el conta contes “Conta’m el món”, interpretat per David & Monma. El 22 de novembre, a la mateixa hora, Òscar explicarà rondalles d’Eivissa. El següent taller és de Jumping Clay, un innovador material que es pot utilitzar per fer manualitats de Nadal i serà el 29 de novembre a les 17 hores. El 6 de desembre serà el torn de les activitats esportives i jocs populars a la plaça. Aquesta activitat es farà el 6 de desembre a partir de les 11 del matí a la plaça de Sant Jordi i comptarà amb pintura, curses de sacs, taller de música i diversos jocs. Finalment, la darrera activitat, el 13 de desembre, serà un conta contes explicat de paraula i amb el llenguatge dels signes, a càrrec de Sara Ananda.

Albert Marí ha volgut “agrair a ses Barsetes la seva incansable tasca per dinamitzar Sant Jordi durant tot l’any a través de diverses activitats” i ha animat a tots els vesins i vesines a participar-hi.