Notícies

Rebuig institucional als atemptats de París

16 novembre, 2015

 

Aquest matí, a les 12h del migdia, la corporació de l’Ajuntament de Sant Josep s’ha reunit davant el consistori per guardar un minut de silenci i manifestar el seu condol per les víctimes dels atemptats del divendres 13 de novembre a París.

L’alcalde Josep Marí Ribas, en nom dels treballadors i dels regidors dels diferents grups polítics,  ha llegit el següent manifest:

” L’Ajuntament de Sant Josep vol manifestar públicament el seu dolor pels terribles atemptats de París, i transmetre a les víctimes i les seves famílies el profund condol i solidaritat de tot el municipi.

És un moment difícil, i tota paraula insuficient, però no podem deixar de compartir i lamentar el dolor injustificat i injustificable  del terrorisme més cruel, el preparat, organitzat i planificat per matar població innocent. Res no justifica el terror i la barbàrie, i molt menys pretendre fer-ho en nom d’un Déu. Aquests atemptats van més enllà de la lluita religiosa. És terrorisme pur i dur.

Per això manifestem la nostra condemna més intensa, profunda i sincera a aquest terror extremista, fanàtic i irracional, que pretén atemptar contra els valors més importants del món lliure, com són la llibertat, la democràcia i la lluita per construir societats més justes i solidàries.

Condemnem de la mateixa manera els atacs contra població innocent que es repeteixen a Síria, al Líban i a tants altres llocs on el fanatisme extremista pretén imposar el seu règim de terror.

A continuació, guardarem un minut de silenci en memòria de totes les víctimes”.