Notícies

Kiko Veneno i La Frontera, plats forts de les Festes de Sant Josep

25 febrer, 2016

El pròxim dimarts 1 de març arranca el programa de Festes de Sant Josep, que enguany contempla un gran nombre d’activitats esportives, culturals i gastronòmiques durant tot el mes. Una de les cites més esperades, El Sant Pepe Rock, comptarà en aquesta edició amb l’actuació de dos grups emblemàtics del pop-rock espanyol: Kiko Veneno i La Frontera, que oferiran un concert gratuït el dia 26 de març a les 21 hores a l’aparcament de Cas Vildo. Actuaran com a teloners The Frigolos.

El nou espai cultural de Can Jeroni, inaugurat recentment, concentrarà diverses activitats de cinema, música, màgia i projeccions, així com un cicle de cinema infantil dirigit a les famílies. En l’àmbit esportiu, podem destacar la duatló del dia 1 de març, una cursa de muntanya el 3 d’abril (inscripcions a elitechip.com), la cursa de BBT, la prova d’Agility, patinatge, judo, escalada, una marató d’Aiguagim i vàries demostracions esportives.

Finalment, ressaltar també alguns actes molt populars, com el correfoc i el cercavila de la nit del dia 5 de març, la festa Flower Power de la nit del 12 de març (amb la Flower infantil durant el dia), la pujada popular a Sa Capelleta d’en Serra o el Concurs de vi pagès.