EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DEL DIA 10-03-2016

EXTRACTE DELS ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL CORRESPONENT A LA SESSIÓ ORDINÀRIA

FETA EL DIA 10-03-2016

 

ACTA NÚM. 6/2016

 

 

1.-Aprovació dels esborranys de les actes anteriors, (Acta núm. 4/16 de 18 de febrer i Acta núm. 5/16, de 26 de febrer) .

 

2.-Àrea de Secretària

2.1.- Sol·licitud manteniment o pròrroga del “Convenio de colaboración del Comité de Desarrollo de Rutas Aéreas del Aeropueto de Ibiza” CDRA, que té per objecte, impulsar les iniciatives i activitats de l’Aeroport d’Eivissa en el desenvolupament del tràfic aeri i millorar i ampliar les connexions aèries del mateix.

 

 

3.-Àrea d’Hisenda, Personal i Platges

3.1.-Aprovació de factures. S’aproven 24 factures per import de 474,976,59 €

 

3.2.- Aprovació de l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia per a l’any 2016, constituïda per les vacants, la provisió de les quals, han de ser objecte de promoció interna i són les següents:

 

Grup    Subgrup         Classificació               Núm. vacants                        Provisió

C            C1            Administratiu                          1                      Oposició

(promoció interna)

 

 

4.-Àrea de Contractació

4.1.-Aprovació de l’expedient de contractació de les obres del “Projecte de renovació de la xarxa de distribució i transport entre el dipòsits de Sant Josep i Puig Cardona, TM Sant Josep”, redactat per l’enginyer tècnic industrial, Sr. Jose Vicente Hernández. Autoritzar, en quantia de 1.382.720,48 euros i 290.371,30 euros d’IVA, la despesa que per a aquest Ajuntament representa el contracte d’obres per a l’execució de l’esmentat projecte i publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el perfil del contractant, anunci de licitació, perquè durant el termini de quinze dies puguin presentar les proposicions que estimin pertinents.

 

5.-Àrea d’Educació, Joventut i TIC

5.1.-Aprovació addenda contracte per a la realització de classes de català al punt d’autoaprenentatge lingüístic (PAL) per ampliació tutoria a Sant Josep.

 

5.2.-Aprovació convocatòria de concessió d’ajudes per als centres que imparteixin educació primària  fora del municipi de Sant Josep que tenguin alumnat adherit al Programa de reutilització de llibres, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia, curs 15-16 i publicació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al BOIB.

 

6.-Àrea d’Urbanisme, Activitats i Medi Ambient

6.1.-Aprovació realització Tractament preventius de palmeres canàries per protegir-les del Becut Vermell per a l’any 2016 per un import total de 14.737,80 €. Aquest import es destinarà als treballs que s’indiquen:

– Contractació del Sr. amb NIF 41444658-S, pel servei d’assessorament en Gestió Integral de Plagues i pel subministrament de productes fitosanitaris

– Contractació d’ASPANADIF, per a la realització de 7 Tractaments preventius de les palmeres

 

6.2.- Denegació permís d’instal·lació i obres, sol·licitat per l’entitat AGRUPACIÓN SEIS, S.L.,  per a l’activitat permanent major de quiosc bar, amb la denominació comercial de “Reggae Bar”, a situar al C/ Guipúscoa, 1, Platja Punta Pinet, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, d’aquest Terme Municipal

 

6.3.- Concessió de llicències d’obres

1.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 4/2015, per a la legalització d’una ampliació i annexos d’habitatge unifamiliar aïllat i projecte de mesures correctores, situat a la  Parcel·la 356 del polígon 5, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

2.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 796/2013, per a la modificació durant el transcurs de les obres consistents en l’ampliació d’una vivenda emparada en la llicència 112/11, situada a Es Ters d’en Vicent Ribas, parròquia de sant Agustí, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

3.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 307/2014, per a la modificació durant el transcurs de les obres de construcció d’un habitatge emparades en la llicència 188/12, situat a Can Burgus,  parròquia de Sant Jordi, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

4.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 824/2014, per a la legalització de l’ampliació d’una vivenda, situada a  Can Bola, parròquia de Sant Jordi.

 

5.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 125/2015, per a la legalització de dos habitatges unifamiliars aïllats i un annex i mesures correctores, situats a Cas Damians,  parròquia de Sant Jordi, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

6.- Expedient de tramitació d’urbanisme núm. 549/2015, per a la legalització d’ampliacions d’habitatge unifamiliar aïllat amb annexos i piscina, a Can Jaume Raspalls, parròquia de Sant Jordi, TM. Sant Josep de sa Talaia.

 

7.- Despatx d’altres assumptes

7.1.- Substitució de lletrat en el Procediment Judicial Diligències Prèvies núm. 739/2013.

 

7.2.- Aprovació de l’expedient de contractació del “Gestió del servei públic de salvament i socorrisme, primers auxilis i atenció a persones amb discapacitat a les platges del terme municipal de Sant Josep de sa Talaia”, autoritzar la despesa en la quantia de 1.996.976,54 € i 419.365,07 € d’IVA al 21% i publicació en el BOIB i en el Perfil de contractant anunci de licitació.

 

7.3.- Aprovació de certificats d’obres

 

1.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Obres complementàries al camp de futbol de Sant Josep”

2.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Pavimentació i enllumenat públic carrer Ponferrada”

3.- Aprovació del certificat núm. 2 de les obres del projecte anomenat “Obra de fàbrica per pas del Torrent de sa Font i adequació dels accessos”

4.- Aprovació del certificat núm. 1 i únic de les obres del projecte anomenat “Modificació voravia C/ Valladolid, a Cala de Bou, Sant Agustí”.

5.- Aprovació del certificat núm. 1 de les obres del projecte de “Sanejament i pavimentació d’un tram del carrer Orense i transversals”

 

7.4.- Aprovació de l’acord amb l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu que té com objecte facilitar la realització de practiques al Casal Bauxa i al Casal Xerinola  de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, d’aquells alumnes que realitzin l’acció formativa de Dinamització d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil

 

7.5.- Reclamació de responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública

 

7.6.- Aprovar l’adquisició d’un vehicle per al personal de les escoles taller, per un import de 5.500,00 € (IVA inclòs) a l’entitat “Grupauto Pitiusas SL”.

 

7.7.- Personació de l’ajuntament en el Procediment Ordinari núm. 29/2016, seguit en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma de Mallorca

 

7.8.- Emetre informe favorable sobre la petició de declaració d’interès general sol·licitada per l’entitat Ibiza Revival, S.L., per tal d’obtenir la declaració d’Interès General d’activitat d’un aparcament exterior privat de vehicles a l’aire lliure d’ús públic al carrer Sant Jordi núm. 70, Platja den Bossa, parròquia de Sant Jordi, d’aquest Terme Municipal.

 

7.9.- Presa en consideració de l’observació al Plec de condicions tècniques, econòmiques i administratives aprovat per la Junta de Govern Local de 26 de febrer de 2016.