Notícies

L’Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Laboral de la Construcció per formar treballadors

3 juliol, 2018

L’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, ha signat aquest matí un conveni de col.laboració amb Mario Guillén, gerent del Consell Territorial de Balears de la Fundación Laboral de la Construcción,  amb l’objectiu de fomentar la formació professional, la millora de la salut i la seguretat en el treball dins aquest sector.

La Fundación Laboral de la Construcción és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb institucions i organitzacions, oferint formació de qualitat. Amb la signatura d’aquest conveni, l’Ajuntament de Sant Josep es compromet a contractar accions formatives per als i les residents al municipi.

Cal recordar que el Consistori té una àrea d’Ocupació i Treball, a través de la qual realitza accions per a millorar el nivell de professionalitat dels usuaris i usuàries, aconseguir una millor competitivitat, millorar la qualitat de la formació i la seua estabilitat, facilitar l’entrada al mercat de treball dels joves i fomentar la reinserció laboral dels col.lectius en risc d’exclusió.