Notícies

L’Agència de Desenvolupament Local de Sant Josep de sa Talaia presenta la 3ª AODL i amplia instal·lacions a Sant Josep.

30 agost, 2018

Aquest matí, la regidora de Formació  i  Ocupació, Paquita Ribas, ha presentat la nova oficina de l’Agencia de Desenvolupament Local, situada al  carrer de Pere Escanelles al  costat de l’oficina de turisme.

A més de les noves instal·lacions, amb les quals es vol  acostar el  treball d’aquesta agència a tota la ciutadania i  com a seu  física de l’ADL.  Ribas també ha presentat la incorporació  d’una nova AODL que portarà endavant tasques de reforç en matèria de formació i ocupació i augmentant a tres el nombre d’agents d’ocupació i  desenvolupament local  del  municipi, gràcies a les convocatòries del  SOIB.

Donat l’èxit i el bon resultat que els programes de formació  i  ocupació estan tenint al  municipi  josepí, era de preveure que de les darreres quatre places d’AODL que s’oferien en aquesta segona convocatòria extraordinària el SOIB, una s’assignés a Sant Josep, ja que, a banda dels programes de formació  i  ocupació i  de dinamització  del  comerç també és l’únic municipi que ofereix un programa de formació  dual  en sectors estratègics, modalitat de nàutica.

D’altra banda, i també dins els programes de formació i ocupació, l’Agencia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sant Josep vol recordar que enguany es torna a presentar a la convocatòria Joves Qualificats Entitats Locals. Així, es possibilitarà  una contractació de  12 mesos de durada i amb inici al mes de novembre, d’alguns/nes joves amb titulació superior. Els perfils prioritaris són els relacionats amb l’esport, el medi ambient, serveis socials, comerç i assessorament lingüístic. Aquesta és una manera  que joves amb titulació  i  sense experiència n’adquireixin en el  seu  camp professional sota la direcció  i  amb el  suport d’un tècnic municipal.

ofina adl