Notícies

Comença el termini per demanar plaça als centres d’Educació Infantil del municipi de Sant Josep

15 març, 2021

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia informa que a partir del proper dilluns, 15 de març, és obert el termini per sol·licitar alguna de les places del primer cicle d’Educació Infantil als dos centres de titularitat municipal. Val a dir que enguany el procés d’escolarització dels infants de 0 a 3 anys es centralitza a través de la conselleria balear d’Educació a través del web de l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància (IEPI), en un procediment al qual s’han adherit també diversos centres públics i privats de les nostres illes. El procès per demanar plaça acaba el proper 31 de març i tota la informació i les bases que el regulen es poden trobar al següent enllaç:

http://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/proces_dadmissio_2021-2022/

Per causa de la COVID-19, enguany s’ha donat prioritat a la tramitació telemàtica de tot el procés. Les escoletes públiques de Sant Josep estan obertes a qualsevol consulta de la ciutadania, que s’atendrà per via telefònica i telemàtica, i només de manera presencial amb cita prèvia al centre, que haurà de deixar 15 minuts lliures entre cada família. Les preinscripcions només es podran presentar en paper en determinades circumstàncies, com quan existeixin dificultats amb l’idioma o en casos de recent incorporació al sistema educatiu i s’han previst tota una sèrie de mesures de prevenció per garantir la seguretat en els casos que s’hagi d’acudir al centre.

Les sol·licituds formalitzades es baremaran i es publicarà el primer llistat d’admesos el proper 14 de maig, amb la possibilitat de consultar-lo de manera telemàtica i també per via telefònica als centres, que no podran publicar ni les llistes provisionals ni les definitives. Tres dies després s’obrirà el termini per presentar reclamacions, fins el 19 de maig, per fer la publicació definitiva d’exclosos i admesos el 31 de maig. El període de matriculació s’obrirà, a continuació, entre l’1 i el 16 de juny.

Al present procés d’admissió i matriculació per al curs 2021-2022 hi participen els dos centres municipals, l’Escola Infantil Es Vedranell (971805788) i l’EI Cala de Bou (971092004), a més de l’Escola d’Infantil Can Nebot, de titularitat autonòmica; el Centre Privat Estranger Collège Français i d’uns altres dos centres de la xarxa complementària: el CEI Mafalda i el CEI Trenet Blau.