Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia convoca als jóvens d’aquesta població a una assemblea oberta per decidir l’oferta d’activitats del Casal de Joves, que obrirà portes molt pròximament

22 abril, 2021

El proper divendres, 23 d’abril a les 18 hores, la joventut del poble de Sant Josep té una cita molt important al gimnàs del CEIP L’Urgell, perquè tots ells i elles estan convidats a una assemblea amb la missió de recollir propostes pel futur Casal de Joves de Sant Josep, que obrirà portes en un termini molt curt. La reunió, a la que assistirà la regidora de Joventut, Noemí Boned, pretén ser «una trobada de treball amb els principals destinataris d’aquesta nova instal·lació i volem que venguin amb moltes idees i propostes per posar sobre la taula i decidir així entre tots quins són els serveis i instal·lacions que ha de tenir el nou espai de trobada per a tots ells i elles», ha dit.

Pensant en poder realitzar aquest encontre amb totes les mesures de prevenció, s’habilitarà l’espai del gimnàs del CEIP L’Urgell per tal de poder mantenir la separació recomanada i que tots els assistents estiguin asseguts durant la durada de l’assemblea. De tota manera, es demana els i les que vulguin participar que avisin als següents números de telèfon: per WhatsApp al 687 570 637 o al fixe 971 30 62 96, per tal d’assegurar prou seients per a tothom.

Aquest procès participatiu serà clau per poder disposar al Casal de l’oferta d’activitats més ajustada als interessos dels jóvens de Sant Josep des del primer dia. Les obres d’aquest nou equipament, que s’està habilitant a les antigues instal·lacions d’oficines de l’estadi municipal de Sant Josep, estan pràcticament acabades.

El nou Casal s’ha concebut com «un espai modular i flexible per tal que sigui el més polivalent possible, no només volem que sigui un lloc d’oci i esbarjo sinó que també pot ser un contenidor on desenvolupar la capacitat creativa. Però perquè el que hi facem tengui sentit, necessitam saber què en pensen i què necessiten de debò els i les que ho faran servir», ha afegit.

El Casal de Joves de Sant Josep començarà a funcionar en un termini de poques setmanes, un cop recepcionada l’obra que és a punt d’acabar, i completarà la xarxa del municipi junt amb els existents a Sant Jordi i Cala de Bou.