Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep mostra el seu condol per la mort de l’escultor Frank R. Tassi, vesí de Cala de Bou i que actualment exposava la seva obra a l’Auditori Caló de s’Oli

13 abril, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia vol fer arribar el seu més sentit condol als familiars i amics de Frank R. Tassi i comparteix la pèrdua per la seva mort, ocorreguda el passat divendres a Eivissa. Tassi, nascut a Niça el 1942, estava molt arrelat al municipi des que es va traslladar a l’illa l’any 1964.

A Cala de Bou, on residia l’artista, quedarà per sempre la seva petjada i els que han col·laborat amb aquest creador inquiet i autodidacta el tendran sempre en el record per la seva energia i el seu perenne somriure, com ha expressat el Departament de Cultura de Sant Josep.

La seva imaginació desbordant, combinada amb els seus coneixements tècnics i el seu amor al Mediterrani li varen permetre construir amb materials reciclats un univers on els robots, la bellesa i l’art són protagonistes.

El seu treball ha estat marcat des dels seus inicis pel seu interès per la investigació de la mecànica i el procés creatiu, com es pot veure a la selecció de la seva obra exposada a l’Auditori des Caló de s’Oli. ‘Escultura futura’ es mantindrà com estava previst fins al proper 29 de maig, segons s’ha acordat amb la família de Tassi. Per això la Corporació convida la ciutadania a descobrir el seu talent desbordant, com la millor manera de retre homenatge a aquest josepí inquiet que tristament ens ha deixat.