Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia obre les inscripcions per l’Escola del Mar de ses Salines, amb cursos de surf de rem, caiac, catamarà i vela lleugera entre els mesos de juliol i agost

24 maig, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia obre a partir del proper dimecres, 1 de juny, el període d’inscripció per als diferents cursos d’iniciació que s’oferiran a l’Escola del Mar d’enguany, entre els mesos de juliol i agost, a la platja des Migjorn de ses Salines. Aquestes activitats, que mantenen la mateixa durada de l’any passat, dos setmanes més del que era habitual. Els cursos tendran una cabuda limitada a 20 places per quinzena en els què els participants aprendran a navegar amb surf de rem, caiac, catamarà i vela lleugera, entre altres. Per segon any es mantenen els preus d’aquests cursos, a la meitat del seu cost habitual, «per tal de facilitar que més infants puguin gaudir de la mar sense que els ingressos familiars siguin un impediment», ha explicat el regidor d’Esports, Francisco Vives.

Els cursos comencen l’1 de juliol i duraran fins el 31 d’agost. S’impartiran les activitats de dilluns a divendres entre les 9 a 14 hores de dilluns, que per aquest curs van destinades a infants de 10 a 17 anys. Aquest estiu, com l’any passat, la durada de l’Escola del Mar s’amplia dues setmanes més, amb 12 places addicionals, que seran l’última de juny (del 24 al 30) i la primera de setembre (de l’1 al 9).

Vives ha destacat que «en època estival falten activitats aquàtiques destinades a la franja d’edat a la qual va aquesta escola de la mar, que a més de ser una franja que no contemplen les escoles d’estiu, les activitats també estan enfocades des d’una altra perspectiva, divulgant entre altres coses la importància del nostre Parc Natural de Ses Salines. Pensant especialment en la conciliació familiar, ens ha semblat necessari mantenir aquesta iniciativa tan atractiva pels joves, que els permet iniciar-se en alguns dels esports aquàtics més excitants».

Vives també ha recordat que els empadronats al municipi podran beneficiar-se de preus especials independentment del període en què participin als cursos. Així, el preu per 15 dies serà de 85 euros pels residents a Sant Josep i 110 pels que no ho siguin; 135 costarà el mes pels primers, front als 170 dels segons, i pels que vulguin participar tots els dos mesos, el preu serà de 235 euros si resideixen a Sant Josep i 285 pels de fora del municipi. Pel que fa a les setmanes addicionals, participar-hi costarà 45€ pels josepins i josepines mentre que pels no empadronats costarà 55€. I si són dues les setmanes extres, el cost serà 85€ pels empadronats i de 105€ pels no residents.

Les inscripcions es podran formalitzar a través del web de l’Ajuntament de Sant Josep, a www.santjosep.org, i per rebre qualsevol informació relacionada amb aquesta oferta es pot cridar als telèfons 971 801 504 o 647 108 931.