Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia informa dels canvis circulatoris i els estacionaments habilitats amb motiu del Sant Pepe Rock a Sant Josep

27 maig, 2022

L’Ajuntament de Sant Josep informa dels canvis circulatoris que s’aplicaran a partir de demà, dissabte 28 de maig, a la tarda amb motiu de la celebració del concert del Sant Pepe Rock, que es celebra a l’aparcament de les Piscines Municipals.

A l’avinguda del diputat Josep Ribas, a partir de les 19.30 hores està previst el tall del trànsit d’entrada cap a la zona esportiva des de la rotonda de Tupra, al kilòmetre 10 de la carretera de Sant Josep a Eivissa (Ei-700). Per facilitar l’accés a l’espai del concert, la circulació per l’avinguda quedarà amb un únic sentit de circulació, de Sant Josep en direcció a Eivissa, i tota la marge esquerra del vial es reservarà per a l’estacionament de vehicles.

«A més de tot el tram de l’avinguda on es podrà aparcar, a la vora de la piscina ja hi ha dos grans aparcaments de terra, al costat i enfront del CEIP L’Urgell, amb capacitat per centenars de vehicles. Això sense oblidar que des del centre de Sant Josep s’hi arriba caminant en 10 minuts i que al poble es disposa de diversos estacionaments amb capacitat per a més de 400 cotxes: les del centre de salut, que és el més gran, l’Ajuntament, l’aparcament de Cas Vildo i el de l’hipermercat», ha explicat Josep Guasch, regidor de Mobilitat, que ha convidat a tothom a «acabar d’arribar a la zona de la festa a peu, perquè entre tots puguem gaudir de la festa sense embussos ni problemes de trànsit».

El festival Sant Pepe Rock comença a les 21.30 hores i seguirá fins a la mitjanit amb Sopa de Cabra, la mítica banda catalana que està de gira celebrant els 30 anys que fa del seu disc en directe ‘Ben endins’, el més venut del rock català encara a dia d’avui. Abans que ells es pujaran a l’escenari els eivissencs Joven Dolores, que estan de gira amb el seu segon disc, ‘Un segundo’, i que actuen per primera vegada aquest any a l’illa. Pensant en els aficionats al futbol, l’Ajuntament ha habilitat un espai al camp de fitbol per poder seguir la final de la UEFA Champions League.