Notícies

Un conductor ‘pirata’ s’enfronta a càrrecs penals per l’intent d’atropellar un policia de Sant Josep en un operatiu conjunt amb inspectors de Transports de la conselleria

30 maig, 2022

La Policia Local de Sant Josep ha procedit aquest matí a la detenció i entrega a la Guàrdia Civil d’un individu que es dedicava al transport il·legal de persones després que hagi intentat atropellar un agent quan mirava de fugir d’un control on l’esperaven a la sortida de Can Bellotera en sentit a Sant Josep, en un dispositiu conjunt en el que també hi participaven inspectors de Transports del Consell.

Tot i que els policies l’han advertit de manera reiterada de la situació de perill, l’ara detingut ha mirat de fugir del control a tota velocitat i ha colpejat amb el mirall l’agent que li donava l’ordre d’aturar-se. El policia ha resultat il·lès, tot i que la força el cop l’ha fet caure. Poc després, ha estat possible aturar el vehicle per poder identificar el conductor procedir a la seva detenció.

L’operatiu s’ha organitzat arrel de tenir coneixement que aquesta persona es dedicava a oferir irregularment els seus serveis a través de les xarxes. Així, s’ha establert un parany per interceptar-lo en durant un d’aquests viatges irregulars. Quan el conductor s’ha adonat del control policial ha mirat de fugir posant en perill els agents i la resta de conductors.

Per aquests fets, la persona detinguda s’enfronta a una denúncia d’atemptat i fugida dels agents, a més de càrrecs per diverses infraccions de la normativa de seguretat en el trànsit i la sanció econòmica corresponent a l’intrusisme en el transport de persones, d’un mínim de 6.000 euros, a més de la immobilització del vehicle.