Notícies

Julia Ribas, del CEIP Sant Jordi, guanyadora del XII Concurs ‘Ni un Foc al Bosc’

22 juny, 2023

L’alumna de 5è curs ha rebut el premi d’aquest concurs que organitza Xarxa Forestal

La regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Litoral de l’ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Felicia Bocú, i el tècnic de la conselleria de Medi Ambient del Govern balear, Miguel Soriano, van lliurar ahir a Julia Ribas, alumna del 5è curs del CEIP Sant Jordi, el diploma que la reconeix com a finalista i guanyadora del millor dibuix infantil del municipi a la XII edició del concurs ‘Ni un Foc al Bosc’, que organitza anualment Xarxa Forestal.

Com a reconeixement a la millor il·lustració del municipi, l’Ajuntament li ha fet lliurament d’una motxilla tècnica, una cantimplora i de material didàctic, mentre que des de la conselleria li han fet arribar unes postals amb el seu dibuix i material de la campanya de sensibilització per a la prevenció dels incendis forestals.

Una de les principals valoracions positives que el jurat ha realitzat sobre el dibuix per qualificar-lo com a guanyador, ha estat la presència i sensibilitat de Ribas per dibuixar els pins propis de l’illa o la sargantana, representativa de la fauna local.

“És molt important poder ensenyar a les noves generacions, ja que el futur de les Illes passa per ells”, ha explicat Bocú, en referència a com cal donar-li visibilitat a aquests tems i continuar col·laborant amb iniciatives d’aquest tipus. “Des de l’ajuntament sempre ens implicarem en això”, ha puntualitzat.