Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep col·labora amb la X edició del Campus Sara Ramírez de tennis de taula

30 agost, 2023

El poliesportiu de Can Guerxo és l’espai de joc a on es desenvolupa aquest campus fins  al pròxim 1 de setembre 

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia col·labora amb el Club Tennis de Taula Sant  Jordi amb l’organització de la X edició del Campus Sara Ramírez, que es realitza  aquesta setmana des de dilluns 28 fins a l’1 de setembre, al Poliesportiu Municipal de  Can Guerxo, amb la presència de la jugadora professional Sara Ramírez, que  comparteix les diferents jornades del campus amb els participants com a entrenadora.

“És un plaer i un orgull poder posar nom a aquest campus. Cada any ve més gent, amb  més intensitat i cada any és millor” ha explicat la cinc vegades campiona d’Espanya en  categoria absoluta, Sara Ramírez, també campiona d’aquesta categoria en modalitat de  dobles i en equips fins a 23 ocasions.

El campus compta amb l’assistència de fins 50 nois i noies des dels sis anys, que durant  aquests dies poden dur a terme activitats organitzades pel CTT de Sant Jordi, que  presideix José Ramírez, delegat federatiu de tennis de taula, i que a més és un dels  monitors del campus.

“És un luxe tenir a Sara Ramírez en un campus a Sant Josep, tan reconeguda al món  de tennis de taula, i des de l’ajuntament esperem que puguin ser molts més anys”, ha  assenyalat el regidor d’Esports i Joventut, Xicu Ribas.

Ramírez també ha explicat que hi ha jugadors nous i moltes cares conegudes d’edicions  anteriors, seguint la tendència d’aconseguir un ple absolut de assistència de places tot  i que han estat ampliades als darrers anys. A més, “hi ha molta pedrera”, afegeix la  jugadora, explicant com hi ha participants que coneix des dels vuit anys i ara ja formen  part de l’equip de monitors del campus.

Tecnificació, treball de servei i defensa, estratègia o treball físic són algunes de les  facetes del tennis de taula que han treballat aquests dies. Aprofitant l’assistència de la  jugadora olímpica, els assistents han pogut parlar jugar amb ella, conèixer aspectes del  seu treball dia a dia i rebre una xerrada sobre aquest esport al màxim nivell.