Notícies

Ple Infantil a Sant Josep de sa Talaia: trobada de sabers i tradicions per a preservar la identitat local

4 desembre, 2023

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha acollit una nova sessió de Ple infantil en el  qual la gastronomia i les tradicions han estat les temàtiques principals i a on han participat els alumnes de les escoles del CEIP Es Vedrà, CEIP Can Raspalls, CEIP Can  Guerxo, Col·legi Mare de Déu de les Neus, IES Algarb, CEIP Sant Jordi, CP L’Urgell, i del  CEIP Sant Agustí.

En aquesta sessió titulada “Ple Infantil sobre Tradicions Locals”, els participants han  destacat les reflexions i propostes dels nens i joves de la comunitat, i ha servit com una  plataforma única perquè els participants comparteixin els seus coneixements i  experiències.

Una vegada donada la benvinguda per part de l’alcalde de Sant Josep de sa Talaia, Vicent  Roig, i representants de diferents grups polítics, els nens i joves han presentat les  reflexions i propostes que han treballat en les sessions dels seus centres educatius. Dos  representants, el de major edat i el més jove, han assumit els rols de batlessa i secretari  durant la celebració del Ple, moderant el debat i facilitant les diferents intervencions.

Cada centre educatiu ha presentat també un mural elaborat en classe per cadascun dels  blocs esmentats, totalitzant nou murals, un per cada centre participant.

Finalment, després de les intervencions dels nens i joves, els representants del  Consistori han ofert una resposta a les reflexions i accions proposades durant  l’esdeveniment.