Notícies

Sant Josep de sa Talaia inicia la convocatòria 2024 per a proves d’aptitud per al permís municipal de taxista

15 gener, 2024

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia informa de l’obertura de la convocatòria anual  per a les proves d’aptitud destinades a l’obtenció del permís municipal de taxista. El  procés d’inscripció ha començat avui, 15 de gener, i s’estendrà fins al pròxim 31 de  gener.

Per a ser elegibles, els aspirants han de complir amb diversos requisits, entre els quals  es destaca la possessió del permís de conduir tipus B com a mínim. A més, es requereix  la presentació d’un certificat emès per la Direcció General de Trànsit (DGT), el qual haurà  de demostrar que el candidat no ha estat sancionat per infraccions greus de trànsit en  els últims dos anys i que no posseeix antecedents penals.

La convocatòria també estableix que els participants hauran de sotmetre’s a una  primera prova d’idiomes, tret que hagin acreditat prèviament la seva formació en aquest  aspecte. Addicionalment, es durà a terme un examen de coneixement geogràfic del  municipi i de l’illa, així com de la normativa que regeix el sector del transport de taxis.

Amb l’objectiu de garantir un servei de taxi de qualitat a Sant Josep de sa Talaia,  aquestes proves busquen seleccionar a candidats competents i compromesos amb els  estàndards i regulacions locals.

Els interessats poden obtenir més informació i accedir als formularis d’inscripció en la  pàgina web oficial de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. El termini d’inscripció es  tancarà el 31 de gener i el lloc, data i hora de realització de les proves es publicarà  juntament amb la llista definitiva d’admesos i el nomenament dels membres del  Tribunal.