Notícies

Sant Josep de sa Talaia inicia les obres de reparació del ferm deteriorat del carrer Murtra de Platja d’en Bossa

20 febrer, 2024

Els treballs s’executen dins el període de garantia que la constructora contemplava després de detectar-se greus deficiències en l’asfaltat de la via

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia informa que avui, dimarts 20 de febrer de 2024, tindrà lloc l’inici de les obres de reparació de la calçada al carrer Murtra de Platja d’en Bossa, al tram comprès entre els carrers de les Alzines i de les Begònies.

Els treballs consisteixen principalment en la renovació del ferm de tota la via, que s’ha deteriorat amb el pas del temps, degut a algunes deficiències detectades en l’asfaltat del carrer, després de la reforma integral duta a terme la passada legislatura.

Per aquesta raó, les obres de reparació del carrer Murtra s’executen sense sobrecostos dins el període de garantia que la empresa constructora encarregada dels treballs contemplava dins la licitació.

En paral·lel, l’Ajuntament de Sant Josep aprofitarà per reparar, les voreres d’aquest tram que també han patit desperfectes des de la reforma, degut a l’estacionament indegut de vehicles a sobre, assumint el seu cost, i estudia la manera d’evitar aquest tipus d’accions amb la instal·lació d’elements dissuasius. Així mateix, el consistori instal·larà la senyalització pertinent per tal que deixin de circular per la via vehicles pesats, causants, en part, dels danys actuals.

Segons la constructora, està previst que les obres de reparació de la via s’estenguin al voltant de quatre setmanes. Les dues primeres es contemplen sanejaments puntuals per, a continuació, omplir amb grava i fer una primera capa de formigó. La darrera fase consistirà en fresar el sol i asfaltar la zona d’actuació.

Per tal de mantenir la normalitat en la circulació, durant l’execució dels treballs es mantindrà el trànsit per les dues direccions, es disposarà de persones que senyalitzaran el recorregut als conductors de vehicles en horari diürn i s’instal·laran semàfors temporals en horari nocturn.