Notícies

L’Ajuntament de Sant Josep rep els membres del Club Tennis Taula Sant Jordi en reconeixement per l’ascens a Superdivisió Masculina

11 juny, 2024

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha rebut aquesta tarda al saló de plens als jugadors i equip tècnic del Club Tennis Taula Sant Jordi en reconeixement per la seva victòria a la Lliga Divisió d’Honor 2023/2024 i aconseguir l’ascens a Superdivisió Masculina.

A l’acte han participat l’alcalde, Vicente Roig, i el regidor d’Esports, Joventut i Transparència, Xicu Ribas, així com el tècnic d’Esports, Gonzalo Sainz-Pardo, que han destacat l’orgull que suposa per l’Ajuntament de Sant Josep aquest històric ascens a la màxima categoria del tennis taula, sent el primer equip de les Illes Balears en aconseguir-ho.

L’equip ha rebut per part de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia un trofeu distintiu i els cinc membres que el composen, els jugadors Carlos Verdiel Soriano, Iván Martín Sancho i Libre Sancho Martínez i el cos tècnic, José Ramírez Bermúdez i Jessica Muñoz Delgado, un diploma commemoratiu.

Arran d’aquesta fita, el regidor d’Esports ha anunciat que l’Ajuntament de Sant Josep durà a terme la adaptació del poliesportiu de Can Guerxo per tal que les instal·lacions puguin acollir, a partir de la pròxima temporada, les cites esportives de l’equip en la màxima categoria.

Així mateix, l’alcalde ha agraït a l’equip l’exemple que suposen “a les noves generacions d’un municipi on cada vegada es fomenta més la participació esportiva gràcies, en gran part, a referents com aquests”.

“Cal recordar que un dels principals objectius del equip de govern és el foment de l’esport com a vehicle de cohesió social, a través d’activitats en grup i ajudant especialment els més joves a aixecar el cap de les pantalles”, ha conclòs l’alcalde.