Notícies

La policia local, la guàrdia civil i la policia nacional realitzaran operacions conjuntes a sant josep

29 abril, 2014

La Junta Local de Seguretat  ha servit per fer una previsió del que serà la nova temporada turística i per a estudiar i coordinar les actuacions conjuntes que portaran a terme al municipi les diferents forces de seguretat.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Neus Marí, la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional realitzaran a l’inici de la temporada actuacions conjuntes.

La primera edil de Sant Josep ha destacat també que enguany la Policia Local de Sant Josep comptarà amb 6 policies més durant la temporada d’estiu i en total la plantilla arribarà als 56 efectius, 17 més que en els mesos d’hivern.

Aquests policies, a més, “estaran destinats específicament a la seguretat a les platges i la seva jornada laboral coincidirà amb l’horari de bany”, entre els seus principals objectius hi haurà el control de la venda ambulant.

Per la seva banda, el segon tinent d’alcalde i el regidor d’Interior, Serafín Grivé, ha ressaltat l’acord al qual es va arribar ja l’any passat amb la Policia Local que no gaudissin de vacances durant els mesos de juliol i agost “la qual cosa suposa una millora afegida als serveis”.

En la reunió han estat presents també, representants de la Guàrdia Civil i el director insular de l’Administració de l’Estat, Rafael García Vila, el qual ha destacat que el nombre de delictes i faltes s’ha reduït al municipi de Sant Josep en el primer trimestre del 2014 en un 8,71% respecte al mateix període de 2013.