Notícies

L’ajuntament de Sant Josep organitza la primera Escola infantil de Pasqua

11 març, 2015

L’ajuntament posarà en funcionament una “Escola de Pasqua” gratuïta, en horari de matí, del 6 al 11 d’abril, durant les vacances escolars de Setmana Santa. Podran apuntar nens des dels 3 anys, nascuts el 2011, fins als 12 anys, nascuts el 2003. Les places són limitades i l’ordre de preferència d’admissió és el següent: Alumnes empadronat al municipi, alumnes no empadronats però escolaritzats en els centres escolars públics, i la resta per a nens no empadronats per rigorós ordre d’inscripció.

L’activitat es desenvoluparà en dos dels centres públics del municipi: CEIP Can Guerxo a Sant Jordi i al CEIP Urgell a Sant Josep. Els nens realitzaran activitats d’oci i temps lliure com tallers de manualitats, tallers creatius, jocs malabars, música, esports, balls, jocs, gimcanes, entre altres més.

“Aquestes escoles estan pensades per ajudar les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, en l’inici de la temporada turística. Molts dels pares i mares d’aquests nens, o han iniciat el seu període laboral, o estan preparant els negocis per anar-los obrint a partir d’aquestes dates. És a més, una manera divertida i didàctica que els nens passin aquest període de vacances “, ha assenyalat l’alcaldessa, Neus Marí.

El període d’inscripció és del 16 al 24 de març, a la piscina municipal de Sant Josep, al casal Bauxa de Cala de Bou i, al poliesportiu de Can Guerxo a Sant Jordi.

Flyer Pasqua