Notícies

L’alcaldessa Neus Marí visita les obres del camp de futbol de Sant Josep

18 març, 2015

L’alcaldessa, Neus Marí, va visitar ahir per matí les obres del camp de futbol de Sant Josep. Unes obres que els membres del club havien reclamat des de feia una dècada a la institució municipal i que es van iniciar a l’agost de 2014. L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia va adjudicar a l’empresa Obrascón Huarte Lain SA les obres de renovació del camp de futbol municipal.

L’obra va sortir a licitació per 1.870.000 euros i s’ha adjudicar per 1.728.000 euros. L’empresa guanyadora del concurs va incloure, a més, millores per un valor de 364.552 euros que inclouen la renovació de la gespa artificial, la construcció de dues pistes de pàdel, una xarxa darrere de la porteria i la rehabilitació del paviment de la pista de tennis. A més, també dins de les millores, van oferir el soterrament de les línies aèries de telefònica que ha provocat un retard en l’obra i que ja està realitzat.

El projecte de renovació també inclou l’enderroc de la zona de grades i bar actuals, així com la construcció d’una nova estructura de 1.650 metres quadrats formada per un semisoterrani, dotada de nous vestidors, una sala d’infermeria i massatge, una zona de bugaderia i magatzems. El conjunt es completarà amb les noves grades, més elevades que les actuals i que donaran millor visibilitat al camp.

“Aquesta ampliació i aquestes millores van a dotar de qualitat a aquestes instal·lacions esportives. A més, complim amb una petició del club de futbol que portava reiterant des de feia anys. Nosaltres estem convençuts que cal donar suport a aquestes entitats que realitza una tasca fonamental en la difusió de l’esport entre els infants i joves del municipi. I el camp de futbol no podia mantenir-se més temps en les condicions que es trobava “, ha afegit Neus Marí.