Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia lliura els premis als millors estudiants del municipi

10 julio, 2023

Can Jeroni ha estat l’escenari d’aquest esdeveniment de lliurament dels Premis  CEM i aquells destinats als millors estudiants universitaris 

Sant Josep de sa Talaia, 08 de juliol de 2023

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha lliurat els premis a l’alumnat amb millor  expedient acadèmic del municipi, als quals s’han distingit per la seva actitud exemplar  en l’etapa educativa i als estudiants universitaris amb millor expedient acadèmic. El  lliurament s’ha realitzat en un esdeveniment que ha tingut lloc al Centre de Cultura Can  Jeroni,a les 20.00 hores, i que ha tancat amb la música de la violinista Neus Guasch i  Bartomeu Tur al piano.

Els premiats que han proposat des dels centres educatius del municipi han seguit les  bases establertes pel Consell Escolar Municipal (CEM), que han atorgat el  reconeixement als quals han superat la seva actual etapa educativa amb millor  expedient acadèmic, així com als estudiants que han mostrat una millor actitud a l’hora  de participar en les classes.

“Volem reconèixer el treball que heu realitzat i el temps que li heu dedicat”, ha explicat  la regidora de cultura, patrimoni i educació, María José Ríos, a l’inici d’aquesta gala, en  la qual ha assenyalat la voluntat de l’ajuntament per continuar invertint en educació,  sinònim pel consistori d’ “invertir en futur”.

El premi a la millor actitud i expedient s’ha concedit entre aquells estudiants de 4t d’ESO  dels centres de Secundària de Sant Josep: el Centre Mare de Déu de les Neus, l’IES  Algarb i l’IES Sant Agustí. Els premis, consistents en equips digitals com a tauletes o  rellotges intel·ligents, representen una manera de “reconèixer l’esforç, la responsabilitat,  la constància, la curiositat, l’interès, la solidaritat i la satisfacció per les tasques molt  fetes”, segons assenyala el CEM, buscant ser una font d’inspiració per a les següents  generacions d’estudiants.

Premis a estudis superiors

En aquest esdeveniment també ha tingut lloc el lliurament de premis als estudiants  universitaris que han finalitzat els seus estudis amb els millors expedients acadèmics  així com a l’alumne amb millor expedient després d’acabar els seus estudis de Cicle  Formatiu de Grau Superior (CFGS).

“A vosaltres us hem de donar l’enhorabona perquè heu demostrat que la constància, el sacrifici i l’esforç, valen la pena”, ha remarcat l’alcalde del municipi, Vicent Roig, en  referència a la gran feina que han realitzat els premiats al llarg del curs.

Aquests premis, que corresponen als resultats obtinguts en el curs 2021/22, han atorgat  premis als estudiants universitaris per valor de 3.500€ per al primer lloc, 2.500€ per al  segon, 2.000€ per al tercer i 1.000€ per al quart lloc; i en el cas dels estudis CFGS, el  premi ha estat de 1.000€ al millor expedient.

Com a tancament de l’esdeveniment, a més dels premis a tots aquells que han destacat  en els seus bons resultats acadèmics, els assistents han pogut gaudir de l’actuació  musical protagonitzada per la violinista Neus Guasch; i pel pianista, director musical i  artístic, Bartomeu Tur, també guanyador del 1er Premi al millor expedient acadèmic  universitari obtingut després de finalitzar els seus estudis de Grau de mestre d’Educació  Primària.