Noticias

Musica en directe i activitats infantils per celebrar Sant Agustí

21 agosto, 2023

Ruda, Shego, Awakate, Aiyé Batucada, Bratia, La Ganga Calé i MFC
Chicken seran els grups que actuaran en aquestes festes

L’Ajuntament de Sant Josep, juntament amb totes les associacions de Sant Agustí, ha presentat aquest matí el programa de les Festes de Sant Agustí 2023. L’alcalde, Vicent Roig, ha volgut “agrair a totes les associacions del poble l’enfeinada que fan per dur a terme aquest programa tant complet pensat per als infants, joves i majors”.

Roig “ha convidat als vesins de sant Josep i altres municipis a gaudir del dia gran” que serà el pròxim dilluns 28, dia de Sant Agustí, en que se celebrarà la missa cantada pel Cor de Sant Agustí seguida de processó i Ball Pagès a càrrec del Grup Folklòric Sa Colla des Vedrà. Enguany, la regidora de festes, Isabel Castellar ha destacat “comptam amb un programa musical d’alt nivell amb dos dies”. El primer dissabte 26 amb els grups: Ruda (Eivissa) Shego (Madrid) i Awakate (Murcia), i dilluns 28 amb Aiyé Batucada (Eivissa), Bratia (Barcelona), La Ganga Calé (Madrid) i MFC Chicken (Londres).

Castellar també ha volgut destacar “les activitats infantils que es duran a terme durant aquestes dos setmanes”, la primera organitzada per l’Associació de Vesins de Sant Agustí, serà un taller de ciència per a infants de 7 a 10 anys. La següent serà diumenge 27 a les 10 hores amb els jocs infantils d’aigua, jocs per embrutar-se i escuma al pati de Can Blau.

Continua el programa infantil dijous 31 d’agost amb el festival de l’escola d’estiu i finalitzarà dissabte 2 de setembre a partir de les 18 hores a la plaça des poble on es celebrarà una jornada lúdica infantil amb jocs i cançons tradicionals i jocs de fusta gegants per gaudir en família. Altres activitats destacades són l’obra de teatre ‘Un embolic, dos embolics, tres embolics’, a càrrec de l’Associació de Vesins es Molí, organitzada pel Club de Majors, que tindrà lloc diumenge 27 d’agost a les 21 hores; la Festa pagesa as pou des Rafals, organitzada pel Grup Folklòric sa Colla des Vedrà, prevista el 3 de setembre a les 19 hores i el dinar homenatge a les persones majors del poble, el dissabte 9 de setembre.

Descarregar programa de festes complet