Noticias

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia renova les signatures amb els serveis socials amb un total de 182,845.10 euros

24 enero, 2024

En un acte de consolidació de compromís amb el benestar social, l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia ha renovat avui els seus convenis amb les entitats de serveis socials, signant acords de col·laboració que representen una inversió total de 182,845.10 euros. Aquests convenis reflecteixen el propòsit de l’administració municipal d’abordar les diverses necessitats socials i recolzar a col·lectius vulnerables a la regió.

A la signatura d’aquests convenis, el consistori ha estat representat per l’alcalde, Vicent Roig, i la regidora d’Acció Social, Família i Igualtat, Marilina Serra, els qui van liderar aquest acte simbòlic de solidaritat comunitària.

Signatura dels Convenis:

  • ASPANADIF: José Luis Jofre, representant d’ASPANADIF, ha signat l’aportació de 15,000 euros per al projecte d’acord que enfortirà el projecte destinat a la capacitació inclusiva per a l’ocupació.
  • AMADIBA: Mª Jose Fernández, Isabel Luengo i Marian Vives, representants d’AMADIBA, han signat la renovació del conveni per a dur a terme el projecte de suport i comptarà amb una contribució de 15,000 euros per al projecte de suport a persones amb discapacitat intel·lectual i alteracions de la conducta o grans necessitats.
  • AEMIF: Lourdes Costa, en representació de AEMIF, ha realitzar la signatura del conveni que obtindrà una aportació de 10,000 euros per a dur a terme el projecte ‘Rehabilitació de Sòl Pelvià en Pacients Neurològics’.
  • AFAEF: Pere Ribas, representant a AFAEF, ha signat l’acord pel que rebrà 15,000 euros per a recolzar el projecte ‘Atenció Integral, Terapèutica, Assistencial i Psicosocial per a Persones Afectades per la Malaltia d’Alzheimer i les Seves Famílies Cuidadores’.
  • Fundació Deixalles: Patricia Mariño, com a representant de Fundació Deixalles, ha estat present en la signatura del conveni que suposa una aportació de 15,000 euros pel projecte d’inserció soci-laboral de la fundació. Aquest programa té com a objectiu brindar oportunitats a col·lectius en risc d’exclusió social en el municipi de Sant Josep de sa Talaia.
  • Club Nàutic Eivissa (CNI): Vicent Canals, director del Club Nàutic Eivissa, ha signat l’acord que garanteix la participació de 5,000 euros de l’Ajuntament per a contribuir a les despeses del programa “Una Mar de Possibilitats”.
  • Càritas Parròquia Sant Antoni: Antonio Mohedas, en representació de Càritas Parròquia Sant Antoni, ha signat la col·laboració que destina 15,000 euros per al projecte d’adquisició de productes d’alimentació, higiene i neteja de primera necessitat.
  • Càritas Diocesana d’Eivissa: Juan Torres Marí, representant de Càritas Diocesana d’Eivissa, ha estat present en la signatura de l’acord que destina 77,845.10 euros per a l’execució del programa de centre de dia, menjador social i repartiment d’aliments a persones i famílies en situació o risc d’exclusió social.
  • APNEEF: Melissa Úbeda, en representació d’APNEEF, ha estat part en la signatura del conveni que destina 15,000 euros per al projecte de tractament rehabilitació i prevenció per a nens/as i joves amb necessitats especials del municipi.

Aquests acords subratllen el compromís constant de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia amb la millora de la qualitat de vida dels ciutadans del municipi. L’administració municipal reafirma la seva dedicació a construir una comunitat més inclusiva i solidària, treballant de la mà amb aquestes entitats per a crear un impacte positiu en la societat.